Webhosting | Hosting Nederland  - Mijn Hosting Partner.nlWebhosting | Hosting Nederland  - Mijn Hosting Partner.nlWebhosting | Hosting Nederland  - Mijn Hosting Partner.nlWebhosting | Hosting Nederland  - Mijn Hosting Partner.nl

Controlpanel

Controlpanel

De meeste hostingproviders hebben twee verschillende panels om in te loggen. Het klantenpanel, waar je onder andere je administratieve gegevens beheert en tickets aanmaakt én het controlpanel waarbij je de technische zaken van je website kunt instellen. Je dient hierbij dan bijvoorbeeld te denken aan het aanmaken van mailadressen maar ook het instellen van je PHP versie voor je website. Veel klanten vinden het gebruik van twee panels erg omslachtig en dat is dan ook precies de reden dat MijnHostingPartner.nl veel tijd en energie heeft gestoken om deze twee panels samen te voegen. Bij MijnHostingPartner.nl kun je vanaf nu alles beheren via het klantenpanel en hoef je dus niet meer in het controlpanel te zijn.

Je logt in het klantenpanel met je mailadres en het wachtwoord wat je toegezonden hebt gekregen. Eenmaal ingelogd kan je naar het dashboard gaan voor een compleet overzicht van het panel. Mocht je niet meteen weten waar je bepaalde zaken kunt vinden dan hebben we daar in onze kennisbank uitgebreide artikelen voor om je daar door heen te loodsen.

In basis kan je onder ‘Mijn Producten’ en ‘Mijn Domeinen’ alle technische zaken regelen en kan je in de rest van het dashboard overige administratieve zaken regelen en tickets aanmaken. 

Ons klantenpanel wordt voortdurend verbeterd en aangepast. Heb je bepaalde wensen en/of andere feedback dan kan je deze kenbaar maken onder het kopje ‘wensen’.

Wij zullen deze ‘wensen’ inventariseren en kijken of we deze feedback kunnen omzetten in meer gebruikersgemak voor onze klanten. 

Een leuke bijkomstigheid in ons vernieuwde klantenpanel zijn de partnerpunten. Als trouwe klant wordt je beloond voor het aanbrengen van nieuwe klanten (affiliate systeem), maar krijg je ook punten bij aanschaf van bepaalde diensten zoals een SSL certificaat of het instellen van DUO verificatie op je account. Heb je voldoende punten gespaard dan kan je deze omzetten in verschillende zaken. Je kunt bijvoorbeeld extra korting krijgen op je diensten maar kunt ook producten ‘kopen’ uit onze webshop.


Meld je dus direct aan voor ons partnerpuntensysteem en spaar voor leuke acties!