Webhosting | Hosting Nederland  - Mijn Hosting Partner.nlWebhosting | Hosting Nederland  - Mijn Hosting Partner.nlWebhosting | Hosting Nederland  - Mijn Hosting Partner.nlWebhosting | Hosting Nederland  - Mijn Hosting Partner.nl

Email adressen

Email adressen

Bij een hostingabonnement horen uiteraard één of meer e-mailadressen. Sommige providers geven bij de goedkoopste abonnementen slechts één pop-mailbox voor e-mail, terwijl uit de enquête van de Nationale Providertest blijkt dat ruim 80 procent van alle abonnementen door twee of meer gezinsleden wordt gebruikt. Daarom biedt MijnHostingPartner.nl jou de mogelijkheid om een onbeperkt aantal pop adressen (email accounts) aan te maken zolang je met je totale ruimte maar onder de specificaties van het pakket blijft. 

Als spamfilter maken wij gebruik van o.a. COMMTOUCH. Deze real-time, volledig geautomatiseerde mail beveiliging blokkeert spam, phishing en malware en stelt ons in staat jou zoveel mogelijk een veilige en spamvrije omgeving te bieden. COMMTOUCH is in deze industrie marktleider in spamdetectie die met een ongelofelijk hoog detectiegemiddelde berichten vanaf het eerste moment blokkeert en phishing pogingen tegenhoud. Als klant haalt hier zeker voordeel uit want spam staat bij de meeste internetgebruikers in de top drie van ergernissen.

Uiteraard worden alle berichten die over onze server gaan gescand op virussen. Door het gebruik van verschillende gerenommeerde virusscanners zijn we in staat om eventuele virussen snel te detecteren en te verwijderen.

Mailservices.

MijnHostingPartner.nl ondersteund verschillende soorten mailservices. De bekendste en meest gebruikte hiervan zijn POP/IMAP services al dan niet ingesteld met pushmail. Daarnaast ondersteunen wij ook Microsoft Exchange en Office 365. Exchange en Office365 worden vaak voor zakelijk gebruik ingezet. Het zijn betaalde services voor mail, agenda en notities waarbij dit ook gedeeld kan worden met verschillende medewerkers binnen de organisatie. Exchange en Office365 zijn betaalde services en derhalve niet gebruikelijk om te activeren voor privé gebruik. Daarvoor volstaat namelijk het POP/IMAP protocol uitstekend. Wil je meer informatie over Microsoft Exchange en wat dit gaat kosten dan verzoek ik je even te kijken op deze pagina: link: https://www.mijnhostingpartner.nl/client/knowledgebase/e-mail/hosted-exchange/wat-is-exchange/