Webhosting | Hosting Nederland  - Mijn Hosting Partner.nlWebhosting | Hosting Nederland  - Mijn Hosting Partner.nlWebhosting | Hosting Nederland  - Mijn Hosting Partner.nlWebhosting | Hosting Nederland  - Mijn Hosting Partner.nl

Webmail

Webmail

Veel klanten gebruiken hun mail via de browser in plaats van een mailclient zoals Microsoft Outlook. Deze webmail is overal te benaderen en heeft vrijwel dezelfde features in zich als een gebruikelijk mailprogramma. Ook bij MijnHostingPartner.nl kan je gebruik maken van de webmail.

Door in te loggen met een gebruikersnaam (mailadres) en wachtwoord kan je overal en altijd je mail inzien, bewerken en versturen. De webmail waar we gebruik van maken (SmarterMail) is een ideale e-mailoplossing voor e-mail, groepschat en teamsamenwerking en is een uitstekend alternatief voor Microsoft Exchange.

Het is ontworpen om de functionaliteit te bieden die bedrijven nodig hebben, zonder in te boeten op veilige, betrouwbare toegang tot zakelijke en persoonlijke communicatie.

MijnHostingPartner.nl gebruikt een van de krachtigste browsergebaseerde webmailclients op de markt. Deze is compatibel met alle belangrijke desktop- en mobiele webbrowsers.

Het gebruik van de webmailclient elimineert de noodzaak van andere software, van e-mailclients tot agenda-apps. Hierdoor wordt schijfruimte vrijgemaakt en hoeft er lokaal ook geen onderhoud gepleegd te worden op deze software.  

De webmail van MijnHostingPartner biedt een aantal samenwerkingsfuncties die het gemakkelijk maken om samen te werken met teamleden, klanten en partners.

Of u nu de webmailclient van SmarterMail gebruikt of een favoriete desktop- of mobiele client, SmarterMail kan de algehele productiviteit van een organisatie helpen verhogen.

Onder andere de volgende samenwerkingsfuncties zijn beschikbaar:

  • Organisatorische kalenders en vergaderruimten
  • Gedeelde contacten, agenda's, taken en notities
  • Groepschat, voor interne, één-één tekst-, audio- en videochat
  • Teamwerkruimten voor interne of externe teamtekst-, audio- en videochat


 Onze webmail is uitgerust met verschillende e-mailbeveiligingsfuncties die beschikbaar zijn zonder meer geld uit te geven of software van derden toe te voegen. Dit omvat industriestandaard spamfiltering die de server kan beschermen tegen vrijwel alle inkomende en uitgaande spam, evenals antivirus op bedrijfsniveau voor het detecteren van trojans, virussen, malware en andere kwaadaardige bedreigingen.