Webhosting | Hosting Nederland - Mijn Hosting Partner.nlWebhosting | Hosting Nederland - Mijn Hosting Partner.nlWebhosting | Hosting Nederland - Mijn Hosting Partner.nlWebhosting | Hosting Nederland - Mijn Hosting Partner.nl

ASP.NET Core Hosting

ASP.NET Core 5 Hosting

3.50
per maand Excl. BTW

Alle specificaties
Meest gekozen

ASP.NET Core 10 Hosting

8.50
per maand Excl. BTW

Alle specificaties

ASP.NET Core 20 Hosting

15.00
per maand Excl. BTW

Alle specificaties

ASP.NET Core 50 Hosting

17.00
per maand Excl. BTW

Alle specificaties
 • Onafhankelijke provider
 • Gratis premium DNS met wereldwijde dekking
 • De windows provider van Nederland
 • Gratis verhuisdienst
 • Support

Uitgelicht

.NET 8.x
.NET 7.x
.NET 6.x
.NET 5.x
.NET Framework 4.8
MS SQL & MySQL
HTTPS
DataverkeerOnbeperkt
.NET 8.x
Email
Email
Bekijk hier alle specificaties

Specificaties

ASP.NET Core 5 Hosting

€ 3.50
per maand

ASP.NET Core 10 Hosting

€ 8.50
per maand

ASP.NET Core 20 Hosting

€ 15.00
per maand

ASP.NET Core 50 Hosting

€ 17.00
per maand
Uitgelicht 
.NET Core 3.x
ASP.NET 4.x ( 4.8.x | 4.7.x | 4.6.x )
Ruimte website
5GB
10GB
20GB
50GB
Dataverkeer
Onbeperkt
Onbeperkt
Onbeperkt
Onbeperkt
MSSQL Databases(s)
.NET Core 5.x
Ruimte email
5GB
20GB
30GB
50GB
.NET Core 6.x
.NET Core 7.x
.NET Core 8.x
E-mail 
Onbeperkt Email Accounts
E-mail Aliassen
Webmail
SMTP | IMAP | POP (Secure)
Spamfilter
Virusscanner
Support 
Ticket support
Uitgebreide kennisbank
SLA
Addon
Addon
Addon
Addon
Databases 
Aantal MariaDB Databases
1
5
10
25
MariaDB Databases
MSSQL Databases(s)
Aantal MSSQL Databases
1
3
6
15
Backup databases
SQL Server: | 2016 | 2017 | 2019
MySQL Databases
Aantal MySQL Databases
1
5
20
25
Data 
Ruimte per database
50MB
500MB
1000MB
1000MB
Websites
1
10
20
50
Ruimte website
5GB
10GB
20GB
50GB
Ruimte email
5GB
20GB
30GB
50GB
Dataverkeer
Onbeperkt
Onbeperkt
Onbeperkt
Onbeperkt
Versies 
.NET Core 8.x
.NET Core 7.x
.NET Core 6.x
.NET Core 5.x
Windows 2016 | 2019
Xeon Processors Multi Core
16GB RAM of hoger
.NET Core 1.x
.NET Core 2.x
.NET Core 3.x
URL Rewrite
ASP.NET 4.x ( 4.8.x | 4.7.x | 4.6.x )
ASP.NET MVC
Full Trust
PHP 7.x
WCF Service
Backup 
24/7 Virus scannen
Firewall
DDoss Preventie
Nacht backups Servers
Nacht backup databases

ASP.NET Core 5 Hosting

€ 3.50
per maand

ASP.NET Core 10 Hosting

€ 8.50
per maand

ASP.NET Core 20 Hosting

€ 15.00
per maand

ASP.NET Core 50 Hosting

€ 17.00
per maand

ASP.NET Core 1.0 & 2.0 Hosting

Eindelijk is de langverwachte release van ASP.NET Core 1.0 te gebruiken. MijnHostingPartner.nl heeft het genoegen om per direct de beschibaarheid van .NET Core 1.0 webhosting / ASP.NET Core 1.0 hosting aan te kondigen. ASP.NET Core 1.0 is een open source framework voor het bouwen van web-en cloud-applicaties.

ASP.NET Core 1.0 is de nieuwe generatie van ASP.NET en is ontwikkeld door Microsoft. Het is de opvolger van ASP.NET 4.6 en zou in eerste instantie ASP.NET 5 gaan heten maar omdat ASP.NET Core 1.0 helemaal opnieuw is geschreven en dus geen update/upgrade is t.o.v. ASP.NET 4.6 heeft men besloten er een compleet nieuwe naam aan te geven om onduidelijkheid te voorkomen.

De ontwikkeling van ASP.NET Core 1.0 is 2,5 geleden begonnen met de gedachtegang een modulair, cross platform en hoge performance ASP.NET versie te laten ontstaan.

MijnHostingPartner levert ASP.NET Core 1.0 hosting in Nederland en België. Binnenkort zullen onze diensten ook uitgebreid worden naar andere landen.

MijnHostingPartner.nl heeft voor klanten die ook ASP.NET Core 1.0 willen gebruiken speciale pakketten samengesteld. Voor elke gebruiker is er wel een pakket beschikbaar en ondersteunen uiteraard ook de volledige ASP.NET versies. Een volledig pakket heeft u al vanaf € 30.00 excl. BTW per jaar. Vanzelfsprekend kunt u kosteloos upgraden naar een hoger pakket indien u meer schijfruimte, bandbreedte of databases nodig heeft.

ASP.NET Core 3.0 Hosting

.NET Core 3 is uitgekomen op 23 September 2019.

Het bevat veel verbeteringen, waaronder het toevoegen van Windows-forms en WPF, het toevoegen van nieuwe JSON API's, ondersteuning voor ARM64 en de prestaties zijn over de gehele linie verbetert. C # 8 maakt ook deel uit van deze release, die nullable, async streams en meer patterns bevat. Je kan je bestaande projecten bijwerken om .NET Core 3.0 te targeten. De release is compatibel met eerdere versies, waardoor bijwerken eenvoudig is.

De release notes van .NET Core zijn hier terug te vinden.

Belangrijke zaken van .NET Core 3 hosting zijn:

 • Performance is sterkt verbetert
 • De garbage collector gebruikt minder geheugen
 • C# 8 async streams
 • .NET Standard 2.1 verhoogt de set types die je kan gebruiken in je code die zowel .NET Core als Xamarin gebruikt.

.net hosting | net 5 hosting

Wat is er nieuw bij .NET 5.0 hosting?

Microsoft staat niet stil met de .NET ontwikkeling, naast alle updates die al verwerkt zijn in eerdere releases is met .NET 5.0 ook weer een hoop verbeterd. Met de laatste update is de naam veranderd en is er naast de originele naam alles weggevallen behalve .NET en de versie. Zo wil Microsoft dit duidelijker maken en de unification extra benadrukken binnen .NET. Een ontwikkelmethode voor elk project. Met onderdelen zoals Blazor en WebAssembly wat met een druk op de knop toegevoegd kunnen worden aan je project.

Dat maakt het wisselen en combineren tussen werkwijzen in projecten makkelijker dan ooit.

In .NET 5.0 hosting zijn de volgende zaken weer veranderd en op de schop genomen:

 • NET is robuuster dan ooit - Met de vuurdoop die deze release van .NET heeft gehad kan je er op vertrouwen dat hij al geschikt is voor je projecten. Deze release draait namelijk ook al op Bing.com.
 • Performance en snelheid is sterk verbeterd - Met de release van .NET 5.0 is ook weer de performance en snelheid weer flink verbeterd. Websites draaien sneller dan ooit en zijn daarnaast ook uiterst stabiel. Zo kan je verzekerd zijn van een uitermate goede gebruikerservaring om ook jouw conversie percentage te zien stijgen. Snelheid is hier namelijk een cruciaal onderdeel van.
 • C# 9 en F# 5 hebben meerdere nieuw taalverbeteringen - De codetalen die gebruikt kunnen worden binnen .NET 5.0 zijn er een hoop, C# is een ervan die ook weer verbeterd is in de laatste update. Zo is code weer gemakkelijker te schrijven en de response en uitvoertijden zijn ook weer sneller geworden.
 • .NET libraries hebben betere performance - .NET libraries of bibliotheken zijn ook weer sneller aan te spreken in deze update. Zo is er efficiënter gebruik van te maken.
 • P95 latency is weggevallen
 • Applicatie lanceringen opties zijn beter geworden - ClickOne is nu ook verbeterd zodat applicaties sneller online gezet kunnen worden, en andere verbeteringen zijn er ook in verwerkt om enige obstakels weg te nemen.
 • Platform scope is uitgebreid - Met de laatste release van .NET 5.0 is het nu ook mogelijk om op meer platforms te werken. Zoals ARM64, waarin het eerst alleen mogelijk was om in 32 te werken.

Microsoft maakt grote stappen met .NET, de ontwikkeling is in de jaren met grote sprongen vooruit gegaan. En is een van de beste manieren om een nieuwe applicatie te maken die geschikt is voor vrijwel elke omgeving. Met het hosten van .NET applicaties kan je natuurlijk al terecht bij MijnHostingPartner.nl. Met onze jarenlange ervaring met ASP.NET hebben wij ook als een van de eersten in Nederland de plek gemaakt voor het hosten van .NET Core en later .NET websites. Wij zijn enthousiast over elke website die bij ons gemaakt wordt met de laatste .NET techniek en zijn er trots op dat elke website die hierin gecodeerd is razendsnel en vooral stabiel draait. Zo zijn we ook met elke update bij om jou als developer de kans te geven om altijd met de laatste .NET versie aan de slag te kunnen.

Ook kunnen websites die gemaakt zijn met behulp van Umbraco en NopCommerce moeiteloos bij ons draaien. Met onze speciale pakketten voor .NET beschik je over alles wat je nodig zou kunnen hebben met een website gemaakt in Umbraco, NopCommerce of geheel zelf gemaakt met .NET 5.0. Zo heb je standaard de mogelijkheid om Microsoft SQL databases aan te maken, zoveel mail accounts als je wilt en beschik je over voldoende schijfruimte met elk project. Met onze heldere pakketten en prijzen kan je snel inzien wat je nodig hebt voor elk webhosting project. En kom je niet voor verassingen te staan.

Zoek je dus een thuis voor jouw nieuwe project in .NET 5.0 hosting of eerdere versies? Dan zit je bij MijnHostingPartner.nl op de juiste plek. Neem nu jouw .NET Core pakket af om gelijk aan de slag te kunnen met jouw .NET 5.0 website.


.NET Core 6.0 Hosting

Met .NET Core 6.0 zijn er weer een hoop onderdelen aangepakt van .NET, en zijn een hoop meer functies erbij gekomen. Zo zijn er meerdere mogelijkheden bijgekomen om gebruik te maken van geavanceerde tools zoals Blazor en WinForms. En vele andere codetalen en infrastructuur.

Ook zijn de prestaties hierin vooruit gegaan, wat resulteert in snellere websites. .NET 6.0 zal een lange tijd ondersteund worden door Microsoft en tot wel 2025 te gebruiken zijn voor jouw project. 

.NET Core 7.0 Hosting

Binnen .NET 7.0 zijn er een aantal grote stappen gemaakt om het geheel samen te brengen tot 1 infrastructuur en framework. Zo is het nu met .NET Core 7.0 samengevoegd tot  One Base Class Library (BCL).

Wat projecten niet alleen gemakkelijker maakt om op te zetten, maar ook nog breder ondersteund worden. En gedraaid kunnen worden op een smartkoelkast, tot de laatste webservers zoals wij voor je klaar hebben staan. Ook is natuurlijk weer de performance of prestaties nog efficiënter en sneller geworden, wat er voor zorgt dat applicaties in een oogopslag laden. En soms zelfs sneller!

Om alle voordelen en de laatste ontwikkelingen in te lezen van .NET 7.0 kan je op onze speciale pagina hiervoor kijken. 


.net core hosting | net 5 hosting

.NET Core 8.0 Hosting

Ontdek de kracht van .NET Core 8 hosting met onze nieuwste functies! Met verbeterde prestaties, hogere stabiliteit en geavanceerde beveiliging biedt onze hostingomgeving een ongeëvenaarde ervaring voor ontwikkelaars en bedrijven. Profiteer van naadloze integratie met de nieuwste .NET Core-frameworks, geoptimaliseerde resourcebeheer en vereenvoudigd onderhoud. Maak vandaag nog de overstap naar .NET Core 8 hosting en ontgrendel de volledige potentie van uw applicaties.


ASP.NET Hosting

U bent op zoek naar een webhosting | hosting van uw ASP.NET of MVC website met of zonder een MS SQL database? Dan bent u bij de juiste Hosting Partner. Wij ondersteunen alle ASP.NET versies en MVC versies.

ASP.NET is een onderdeel van het .NET Framework van Microsoft en de opvolger van ASP, ook wel classic ASP genoemd. ASP.NET is zeer veelzijdig en bied daarmee veel mogelijkheden. Classic ASP wordt enkel nog op de Totaal SSD pakketten ondersteund. Om de optimale werking van onze ASP.NET Core pakketten te kunnen garanderen. 

ASP.NET Hosting

Nog vragen?

Heeft u nog vragen dan kunt u altijd even een mail sturen naar info@mijnhostingpartner.nl of even op de chat komen via onze website.

De voordelen

Onafhankelijke provider
Gratis premium DNS met wereldwijde dekking
De windows provider van Nederland
Gratis verhuisdienst
Support